fbpx

Borászatunk a tavalyi évhez hasonlóan, az ünnepek közeledtével idén is meghirdeti jótékonysági akcióját, melynek keretén belül a borcsomagjaink értékesítéséből befolyt összeg egy részével – egy földrajzilag is közel eső – alapítványt támogatunk. A 2023-as évben célunk, hogy az összegyűlt összeget egy nyíregyházi gyermekotthonnak adományozzuk.

Az akciónk célja hogy az “ESÉLYT A CSALÁDOT NÉLKÜLÖZŐKNEK„ Alapítványt és ezzel együtt az általuk működtetett nyíregyházi gyermekotthon működését támogassuk.

A szervezet célkitűzése a megyei gyermekvédelmi szakellátáshoz, a Területi Gyermekvédelmi Központhoz tartozó gyermekek és fiatal felnőttek támogatása, egészségmegőrzése, betegség-megelőzése, gyógyító, egészségügyi rehabilitációs tevékenysége, nevelése és oktatása, képességfejlesztés, a gyereket családba visszavezető szocializációja. Továbbá a terhes és gyermeküket szoptató, gondozó anyák szociális segítése, családsegítő szolgáltatása, a szocializációt segítő nevelésük és oktatásuk, képességfejlesztésük és ismeretük bővítése.

A csomag a következő típusú borokat tartalmazza:

currency
EUR euró

Ingyenes szállítás 19.000 Ft feletti vásárlás esetén Bezárás